Олів’є з докторською ковбасою

  • Вигляд
    13


1 год. 0 хв.

4 порції

Теоретично, олів’є можна приготувати з будь-якою ковбасою чи сосисками. Практично найкраще підходить варена докторська ковбаса. Багато марок навіть випускають спеціальні серії для салатів. Ну як тут пройти повз?

складові

  • Ковбаса (Докторська) –
    400 г
  • Картопля –
    3 штуки
  • Зелений горошок –
    1 банку
  • Морква –
    2 штуки
  • Яйця курячі
    3 штуки
  • Огірки –
    2 штуки
  • Цибуля –
    1 штука
  • Мариновані огірки –
    2 штуки
  • Яблука –
    1 штука
  • Майонез –
    150 г

Покроковий рецепт приготування

Відваріть до готовності картоплю, моркву та яйця, і дайте їм повністю охолонути.

Дрібно нарубайте цибулю, а решту інгредієнтів для олів’є наріжте кубиком.

Наприкінці додайте горошок.

Заправте майонезом олів’є і додайте спеції або зелень за бажанням.

    Leave a Review

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    [an error occurred while processing the directive]